Special Events · Wine Tasting

Wine Tour and Luncheon for our special Danish guests

castello-di-montegiove-3999All set up for the Luncheon.

castello-di-montegiove-wine-event-4030Lorenzo explaining the history of the Castle.

castello-di-montegiove-4071 Castello di Montegiove wines.

castello-di-montegiove-wine-event-4034 castello-di-montegiove-wine-event-4037 castello-di-montegiove-wine-event-4038

Todays luncheon was prepared by Agriturismo Gatto Giallo

 

Menu

Giovedi 15 Settembre 2016

Antipasto:

Salumi della zona, formaggi pregiati e bruschette con le olive e marmellate

(Lokale pølser, oste, bruschetta, hjemmesyltede/lagrede oliven og marmelade)

Vino: Orvietano Rosso DOC. Gatto Gatto 2012

Primo:

Risottino di orzo alle punte di asparagi, pancetta croccante e tartufo

(Bygrisotto med asparges, ristet bacon og Trøfler)

Vino: Orvietano Rosso DOC. MiMoSo 2010 Magnum

Secondo:

Coscio di maiale della fattoria arrosto al profumo di finocchietto, rosmarino e aglio rosso con e patate cote sotto la cenere

(Skinke fra gården med vild fennikel, rosmarin og rødløg samt askebagte kartofler)

Vino: Umbria Rosso IGT. Elicius 2010 Magnum

Dessert:

Il Semifreddo all’amaretto con la salsa al cacao amaro

(Is med amaretto og chocolade sauce)

Caffè

 

 

š›

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s